Produkter for deig platemaskin (6)

Kombinert deigblander og rulle "multifunksjonell": - Friske pastaruller

Kombinert deigblander og rulle "multifunksjonell": - Friske pastaruller

Helt laget av rustfritt stål. Denne maskinen er designet for produksjon av pasta fra råvarer som hvetemel, både hardt og mykt, med tilsetning av vann og/eller egg, samt spinat for grønn pasta eller tomatpuré for rød pasta. Den kan i utgangspunktet elte deig (kapasitet på 4 kg mel) samt kjevle ut pastaplater med en bredde på 170 mm (justerbar tykkelse). Maskinen er i samsvar med gjeldende "CE"-standarder for sikkerhet og hygiene. Noen praktiske tips: * Forberedelse av butterdeig til ravioli: 70% type 00 mel, 30% semulegryn, 5 egg per kg + vann, elte i omtrent 10 minutter, deigen bør ha en fuktighetsprosent mellom egg og vann på omtrent 32%. * Forberedelse av deig til tagliatelle: 50% type 00 mel, 50% semulegryn, 7/10 egg per kg eller 100% semulegryn. Referanse: LP17M-230/1 Merke: Diamant Europe Netto vekt (Kg): 62 Dimensjoner i MM (LxPxH): 400x520xh630 Volum (M³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strømforsyning (Volts): 230/1N 50Hz HP: 1.2
Bærbar platesag for jern Heka P

Bærbar platesag for jern Heka P

Jernprofilfräser med 275 mm HSS-skive. - Kjølesystem og +45º / -45º grader Uten base.
Brødskjærer SITEC 2000

Brødskjærer SITEC 2000

Semi-industriell brødskjæremaskin med en sigdformet kniv.
TDP-6 Enkelt Slag Tablettpresse

TDP-6 Enkelt Slag Tablettpresse

Den er utstyrt med en kraftig motor og er spesielt egnet for uregelmessige tablettformer. Grunnlaget for TDP-6 Single Punch Tablet Press er TDP-5 Single Punch Tablet Press, men den overbeviser brukerne med en forbedret drivmekanisme, en sterkere motor og et større maksimalt trykk i tablettproduksjonen.
MEKANISK DEIGBLANDER (PM120), afi - Pizzablandere

MEKANISK DEIGBLANDER (PM120), afi - Pizzablandere

2 hastigheter Digital programmerbar timer (maks 30 min) Røreverktøyet er støpt i ett stykke Mikseren kan ferdigstille en deig på 15 minutter Spesielt designet for profesjonell deigkvalitet Ideell for bakeri, pizzeria og matfabrikk Drift med belter Tre-fase 400 V Maks. mel (kg): 75 Referanse: PM120 Merke: Afi Collin-Lucy Nettovekt (kg): 670 Dimensjoner i MM (LxBxH): 1240 x 780 x 1500 Effekt (kW): 3,7/7,5 Innvendig volum: 120
Automatisk Pastamaskin 15/18 KG/H - Pizza Varmeplater

Automatisk Pastamaskin 15/18 KG/H - Pizza Varmeplater

Helt laget av rustfritt stål. Som standard tillater den elting av deigen (kapasitet på beholder: 3 kg mel), samt automatisk produksjon av "durum" pasta (produksjon 8/10 kg/t). Kniv for automatisk kutting av korte eller lange pastaer. Standard hastighetsregulator. Leveres med 4 former: - nr. 7 (1,5 mm) for tagliolini, - nr. 28 (6 mm) for tagliatelle, - nr. 89 (10 mm) for makaroni, - spoglia 2x85 mm pastaplater. Maskinen er i samsvar med gjeldende "CE" standarder for sikkerhet og hygiene. Nedre vifte for rask tørking av pasta ved utløp. Denne maskinen er designet for produksjon av pasta fra råvarer som durum- eller hvetemel med tilsetning av vann og/eller egg, eller til og med spinat for grønn pasta eller tomatpuré for rød pasta. Noen praktiske tips: * forberedelse av butterdeig til ravioli: 70% mel type 00, Referanse:MPS18/1-230/1 Merke:Diamond Europe Dimensjoner i MM (LxBxH):400 x 580 x 1120 Volum (M³):0.55 Effekt (kW):1.2 HK:1 Spenning:230/1N 50HZ Bruttovekt (kg):95